Ja estan a la venda els tiquets dels sopars de les Jornades de Patrimoni!
Es podran adquirir, fins al dijous 13 de juliol, a les oficines de l'Ajuntament i al Bar de Can Costa
El poble es prepara per les Jornades de Patrimoni que començaran el proper dimecres 12 de juliol i que gaudiran, fins al 15 de juliol, d'un variat i ric ventall d'activitats al voltant de la vinya. Els sopars de divendres i de dissabte són l'oportunitat perfecta per degustar plats tradicionals i descobrir propostes gastronòmiques.
Sopar de tapes de restauradors de Taradell
El sopar de tapes tindrà lloc el proper divendres 14, i s'hi podran tastar diverses tapes elaborades pels restauradors del poble amb productes de proximitat. Cal destacar, també, l'inestimable col·laboració dels Geganters de Taradell per oferir un servei de primera. El menú es compondrà de cap i pota, un clàssic de la cuina local (del Restaurant Goitallops); una opció tradicional i reconfortant com és la truita de patates (de l'Hostal Rosa); una combinació exquisida de brioix de tàrtar de vedella amb ceba cruixent (de la Nonna Jovita); pizza d'escalivada, una versió mediterrània d'aquesta delícia italiana (de la Pizzeria Ciao Ciao); brandada de bacallà amb bolets de formatge de cabra, codony i mel, un plat amb una barreja de sabors sorprenent (del Restaurant Gurri Xic); i pastissos variats per posar el punt dolç a la vetllada (Pastisseira Mont-rodon, Forn Sant Sebastià, Pastisseria Sant Genís i el Xocolater de Taradell).
Si tens nens petits, no et preocupis, ja que també hi ha l'opció d'adquirir un menú infantil especial. Podran gaudir de croquetes, pizza de pernil dolç i formatge, daus de patates fregides i postres delicioses adaptades als seus gustos.
El tiquet tindrà un cost de 8 € per als adults i de 4 € per als nens.
Sopar popular de patrimoni
L'endemà, dissabte dia 15 de juliol, hi haurà el Sopar de Patrimoni que tanca les Jornades, juntament amb el concert de Miquel del Roig. Recordem que en aquest sopar es podrà degustar el Mos(T), el nou producte local de les Jornades d'enguany creat per la Pastisseria Sant Genís, la Pastisseria Mont-rodon, El Xocolater de Taradell i el Forn Sant Sebastià.
Els altres plats del sopar són els presentats en les edicions anteriors: la Botifarra Gitana amb guarnició, un plat típicament local amb un toc d'originalitat; el pa de les Eres, un pa tradicional fet amb una antiga recepta. Per complementar aquests plats, el sopar estarà acompanyat del vi de Masia Vila-rasa, el celler de Taradell.
Els tiquets tindran un preu de 8 €. No perdis aquesta oportunitat única de degustar els millors plats de la cuina local i descobrir els sabors i aromes que defineixen la nostra cultura gastronòmica.
Podeu consultar el detall de tots els esdeveniments programats a taradell.cat/agenda.