Sopar- col·loqui sobre bolets a la Biblioteca
La Biblioteca, amb la col·laboració de Pere Comerma, havia programat una tertúlia sobre les propietats nutricionals dels bolets a càrrec de la dietista Berta de Buen, tertúlia que va anar acompanyada d'un sopar basat en diferents tipus de bolets.
Els plats del menú eren: amanida de rossinyols amb vinagreta de ceba tendra, crep farcida de bolets i llagostins amb la seva crema i filet de porc amb salsa de llenegues. De postres: mató amb mel de camagrocs del Montseny i el pa era amb trompetes de la mort. El sopar, amb 40 comensals, va anar a càrrec del Restaurant Nou Montseny de Taradell i el seu cuiner, en Marc, va explicar i ensenyar l'elaboració de cada plat. El celler va anar a càrrec de Vins Grau (D.O. Pla del Bages) amb el vi Gran Sensus Criança i el cava Maians Vell Nature i el parament de les taules a càrrec de Multiservei Capri.