Gottic porta a l'escenari l'adaptació de l'obra 'El pobre viudo'

Dimecres, 20/08/2014

GOTTIC Teatre presenta aquesta Festa Major l'adaptació lliure de la comèdia escrita per Santiago Rusiñol, El pobre viudo. Manel Gausa, Núria Rovira i Laura Segarra han assumit la direcció de l'obra es podrà veure en tres sessions a la sala Gran de Can Costa: dissabte, 23 d'agost a les 7 de la tarda; dissabte, 30 d'agost, a les 10 del vespre i diumenge, 31 d'agost, a les 7 de la tarda. La venda d'entrades serà aquest dijous i divendres entre les 7 i 2/4 de 9 del vespre i també una hora abans de cada representació.

L'argument de l'obra és el següent: Joaquim acaba de quedar viudo, és un home adinerat i això fa que un seguir de parentes el vulguin visitar per consolar-lo. Una casa on hi havia tranquilitat es converteix rapidament en un entrar i sortir frenètic de gent. Què passarà? Què voldran en realitat les parentes? Serà un consol desinteressat?


Per altra banda, aquestes dies es pot veure una exposició de fotos de l'obra repartida en diferents aparadors de les botigues del municipi. Podeu trobar més informació i fotos al facebook de Gottic.


Foto: Josep Gallés