Més de 200 inscrits a la cinquena Cursa dels Gitanos

Dijous, 26/02/2015

Les inscripcions per a la cinquena edició de la Cursa dels Gitanos, que es farà aquest diumenge a Taradell, s'han animat en les darreres hores i ja compta amb més de 200 inscrits, superant ja els de l'edició passada, repartits en les dues proves que es faran. Una de 10 quilòmetres i l'altra de 22. La sortida es farà davant del pavelló municipal d'El Pujoló i hi haurà dues sortides. La primera, per a la prova dels 10 quilòmetres, es donarà a 2/4 de 10, i la dels 22 quilòmetres serà a les 10 del matí. En ambdós circuits el recorregut és 100% de muntanya. Està previst que el lliurament de premis es faci a les 12 del migdia.

En la primera edició, es va comptar amb 130 atletes i les proves les van guanyar Eudald Babot i Marta Prat, i Xavier Salat i Lídia Ponts, respectivament. En la segona edició les dues curses van comptar amb 234 atletes. La prova dels 22 quilòmetres la van guanyar Just Sociats i Montse Martínez i la dels 10 quilòmetres, Xevi Vidal i Anna Bélen. Fa tres anys, es va arribar a la xifra de 330 atletes amb victòria de Xevi Vidal i Laia Andreu a la prova llarga i de Dani Bayés i Eugènia Miró a la curta. L'any passat la prova llarga la van guanyar Xevi Vidal i Teresa Aguiló, i Fouzi Mansoure i Judit Riera es van imposar a la curta. Hi van haver 175 participants.