El CP Taradell supera el Noia

Dilluns, 09/03/2015

Nova victòria del CP Taradell que amb aquests tres punts manté la quarta posició de Primera Nacional, després de superar per 3 a 6 el Noia Freixanet el passat divendres. La primera part va ser més igualada, amb alternances constants en el marcador i amb un resultat després dels primers 25 minuts de 2 a 3 favorable als taradellencs, tot i que ho deixava tot obert. A la represa, el Noia va empatar, però una falta directa transformada per Marçal Casadevall va portar els taradellencs a la victòria amb dos nous gols que deixaven el partit sentenciat amb el 3 a 6 definitiu.

Per la seva banda, el Taradell B no va poder derrotar el Folgueroles en el derbi comarcal de la Segona Catalana. Va perdre per un ajustat 3 a 2.