El CPE tindrà tres equips al Comarcal de Pàdel

Dijous, 01/10/2015

Aquest cap de setmana, comença el Campionat Comarcal de Pàdel que enguany s'organitza des del Fòrum Centelles. El Club Parc d'Esports Taradell tindrà tres equips a la competició, dos de masculins i un de femení.

L'equip masculí A estarà format per Roger Caballeria, Bernat Pladevall, Roger Sala, Jordi Pla, Quim Molas, Gerard López, Joan Raurell, Jordi Barrera, Jordi Corominola, Lluís Pla, Àngel Codina, Ferran Arumí, Jaume Caralt, Pepe Vicente, Marcel Verdaguer, Jordi Bertran, Joan Blancafort i Toni Molist. El primer partit de Lliga el jugaran contra el Complex Esportiu La Solana. La resta d'equips del grup són el Sant Julià, el Campdevànol, el Manlleu, el Torelló, el Sant Hilari i el Tona.

L'equip masculí B comptarà amb Toni Atència, Gerard Tió, Pere Rifà, Marc Herreros, Toni Llopart, Jordi Pou, Gil Vinyet, Raül García, Edu Morató, Marçal Pérez, Joan Muntal, Pep Vilà, Domingo Marchal, Jordi Pladevall, Santi Sentías, Toni Fresnedo, Lluís Freixas, Xevi Morcillo, Raül Povedano, Marc Benito i Pol Lloveras. En el priemr partit jugaran contra el Campdevànol mentre que la resta d'equips del grup són el Glòbus Pàdel de Torelló, el Pàdel Indoor Garrotxa, l'Abadessenc, el Manlleu, el Pàdel Indoor Tona i el Seva.

L'equip femení estarà format per Marta Barfull, Marta Bayés, Montse Bosch, Marta Camps, Marta Carbó, Natàlia Cuenca, Marta Jutglar, Sílvia Masramon, Anna Miquel, Laia Molist, Irene Morató, Núria Pladevall, Mar Pou, Núria Pou i Judith Sala. En el primer partit del campionat jugaran contra el Manlleu B. La resta del grup el formen l'Osona Welness, l'Abadessenc, el Torelló C, el Torelló D, el Campdevànol i el Ripoll.

Pel que fa el Comarcal de Tennis, començarà la setmana vinent.