Segona prova del Circuit Promeses Individual per tres jugadors del PE Taradell

Dimecres, 18/11/2015

Dissabte al matí es va disputar la segona prova del Circuit Promeses Individual organitzat per la Federació de Tennis Taula de Barcelona i amb la presència de tres jugadors del PE Taradell. Oriol Garcia va jugar al Nivell C, en un campionat que es va disputar a  Barcleona, aconseguint la tercera posició a la primera fase, mentre que a la fase final va arribar a les semifinalss. Un resultat que li permetrà jugar, el mes de desembre, al Nivell B. Per altra banda, a Calella, Ruben Llacer va ser cinquè de grup al Nivell E i Ian Llacer va ser quart al Nivell F.

Per altra banda, i a la Lliga Intercomarcal, derrota ajustada del TT Mont-rodon en el partit disputat dissabte contra el Sant Quirze TTC per 3 a 4. Després de començar guanyant el primer partit, l'equip visitant va remuntar un 0 a 1 advers i es va imposar per 2 a 4 en els partits individuals. En el doble, l'equip format per Rafel Montenegro i Jaume Cunill van donar la sorpresa al guanyar a la parella del Sant Quirze per un 3 a 1 molt lluitat. Amb això, es va aconseguir puntuar 1 punt per la classificació. Ara el TT Mont-rodon ocupa la cinquena posició amb 14 punts. A Sant Quirze van jugar Rafel Montenegro (1,5), Jordi Forcada (1) i Jaume Cunill (0,5).

Aquest dissabte l'equip torna a jugar de nou a Les Pinediques, aquest cop contra el TT Ripoll B, un equip molt jove que encara no ha puntuat a la classificació.