Victòria i quarta posició per la UD Taradell

Dilluns, 29/01/2018

La UD Taradell puja fins a la quarta posició després de superar l'Olímpic de La Garriga per 2 a 1. Els taradellencs van dominar la primera part, però no va ser fins els últims minuts quan van arribar les ocasions més clares. En el minut 40 i després de diversos rebots, Oller va veure com el porter visitant salvava el gol. Dos minuts més tard, però, Canó inaugurava el marcador després d'una pilota que Marçal va recuperar al mig del camp.

En els primers minuts de la represa l'Olímpic va sortir disposat a empatar el partit i va disposar d'una clara jugada amb un cop de cap que va anar al travesser. També ho va provar de falta, però sense sort. A mesura que els minuts passaven els visitants van endurir el joc. Quan semblava que l'1 a 0 no es mouria, Arnau va aprofitar una jugada personal per fer el segon pel Taradell, ja en el descompte. I en la darrera jugada del partit els visitants van fer el gol de l'honor.