La JNC busca suports a Taradell

Diumenge, 24/02/2019

Una quarantena de persones, la majoria joves, van participar a l'acte que la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) d'Osona i el Lluçanès va organitzar a Can Costa de Taradell divendres de la setmana passada, amb la finalitat de sumar més joves que es vulguin implicar amb el poble, la comarca i el país. Hi van intervenir Laia Homs i Sandra Grau, militants de la JNC, i l'alcalde, Lluís Verdaguer.

En aquesta presentació es va explicar què és la JNC, els valors que té, com s'organitza i les principals activitats que fa. També es van poder veure activitats rellevants que ha portat a terme al llarg de la seva historia i es van destacar alguns dels seus fundadors entre els quals hi ha el president Carles Puigdemont.


La JNC és una organització fundada a Platja d'Aro l'any 1980. És una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món. Aquest acte també va tenir el suport del grup local del PDECat i Junts per Taradell.


JNC-Taradell-1.jpg