Albert Pujol, campió de Catalunya de Curses de Muntanya

Dimarts, 13/10/2015

El taradellenc Albert Pujol es va proclamar diumenge campió de Catalunya de Curses de Muntanya Individual. Ho va fer en el marc de desena edició de la Cursa de Muntanya de Tivissa, a la Ribera d'Ebre. La cursa la va guanyar el francès Beñat Matmissolle, amb un temps de 2 hores 29 minuts i 11 segons, però al no estar federat per la FEEC no va  poder optar al títol del campionat. Per tant, Pujol, atleta del CET L'Enclusa, al ser el segon classificat, es va emportar el títol de campió amb un temps de 2 hores 34 minuts i 40 segons, a uns 5 minuts del francès. La segona posició del campionat català va ser per Josep Viñas, a tres minuts de Pujol, i el tercer lloc del podi el va ocupar Pere Aurell. En total hi van haver 169 inscrits dels quals 124 van acabar la cursa.

El circuit d'engany tenia un recorregut de 24,6 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1,578 metres i recuperava la travessa de la Serra de la Creu, de reconeguda dificultat. Estava organitzada per l'Associació Esportiva Extrem Team Tivissa.