Albert Pujol es proclama campió d’Espanya de Trail Runnig 2019

Divendres, 14/12/2018

El taradellenc Albert Pujol (CET), formant part de l'equip HGAML Team, es va proclamar campió d'Espanya de Trail Running, després de guanyar la Marató de la Falco Trail, que es va disputar dissabte a la ciutat murciana de Cehegín. Aquest triomf ha donat a Pujol una plaça per participar al Mundial de Trail-Running IAAF, amb la Federació Espanyola d'Atletisme, que es disputarà el 8 de juny a Portugal. Aquest títol serà vigent fins al 2020 que es celebrarà el següent campionat d'Espanya de Trail Running, perquè aquesta cursa disputada a finals del 2018 ha servit com a campionat del 2019.

Albert Pujol va necessitar 4 hores i 35 minuts, dos minuts menys que el segon classificat, per completar els 48,9 quilòmetres del recorregut, el qual tenia un desnivell acumulat positiu de 3.100 metres.

El mateix dissabte, a Sant Cristina d'Aro, es va disputar la Marató de Muntanya l'Ardenya, de 47 quilòmetres de recorregut i amb un desnivell positiu acumulat de 2.261 metres. En aquesta cursa hi van participar tres corredors del CET L'Enclusa. Jordi Aguilera va aconseguir un lloc destacat, en classificar-se en 6è lloc de la general i 2n de la categoria sènior masculina; Eduard Aguilera va ser 10è dels sèniors masculins, i Joan Llopart, que corria la seva 194a marató, va ser 23è dels sèniors masculins.