Albert Pujol guanya la cursa Passos de Gegants

Dimarts, 27/10/2015

Nova cursa a la butxaca pel taradellenc Albert Pujol. Diumenge es va imposar a la Passos de Gegant, un esdeveniment esportiu de trail-running que uneix els municipis de Solsona i Cardona al llarg de 37 km. La cursa va arrencar al Castell de Cardona, passant pel Castellvell i va acabar a la plaça Major de Solsona. Pujol va fer tot aquest recorregut amb un temps de 2 hores 40 minuts i 54 segons, amb gairebé 9 minuts de diferència del segon classificat. Es tracta d'una cursa que destaca per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural i en la qual els corredors tenen el privilegi de córrer per corriols, pistes forestals i trialeres, envoltats de la vegetació característica d'aquesta regió: boscos frondosos de pinassa i pi blanc.