Albert Pujol guanya la Marató del Montseny

Dimarts, 13/11/2018

Després de quatre mesos de lesió, el taradellenc Albert Pujol va tornar per la porta gran a la competició i diumenge es va imposar a la clàssica Marató del Montseny amb un temps de 4h 21min 51seg amb una avantatge de només cinc segons respecte a Guillem Campany. La tercera posició va ser per a Fernando López a gairebé un quart d'hora. Es tractava de la vuitena edició d'aquesta prova que va reunir 600 atletes amb un recorregut de 45 quilòmetres i 2.752m de desnivell positiu a través del seu Parc Natural.

El vent va ser un dels protagonistes de la jornada, bufant amb força en els trams més elevats d'un itinerari que coronava els cims més emblemàtics del massís com el Matagalls, Les Agudes i el Turó de l'Home.