Albert Pujol, segon a l'Epic Trail d'Aigüestortes

Dimecres, 15/07/2015

L'atleta de Taradell Albert Pujol, de l'equip CET-L'Enclusa, aquest 2015 ha participat en deu proves i en totes elles ha fet podi, però el més impressionant és que en set ocasions ha set el guanyador.

L'últim podi que va fer va ser el dissabte dia 11 de juliol a la prova de 21 km de l'exigent Buff® Epic Run Aigüestortes on es va classificar en segons posició amb un temps d'1 hora 50 minuts i 57 segons, per darrere de Tomas Lichy, que la va fer amb uns dos minuts menys, 1 hora 49 minuts i 4 segons. El tercer classificat va ser Paul Mathou amb un temps d'1 hora 52 minuts i 27 segons.

En aquesta prova es van classificar 239 corredors, però la Buff® Epic Run Aigüestortes va comptar amb la participació d'uns 700 atletes entre les tres proves que s'organitzen les quals tenen uns recorreguts de 105, 42 i 21 quilòmetres.

A la de 21 quilòmetres, on va participar Pujol, el desnivell positiu és de 1.050 metres i l'acumulat de 1.850. La sortida era de Pont de Suert a uns 850 metres d'alçada i l'arribada, a Barruera a uns 1.100 metres. El punt més alt de la cursa es troba als 1.600 metres.