Albert Pujol s'imposa a la Trail Rocacorba

Dimecres, 08/02/2017

El taradellenc Albert Pujol (SportHG) es va proclamar campió del Trail Rocacorba disputat diumenge a Canet d'Adri. Pujol va fer un temps de 2h 58min 17seg i per darrere seu va arribar l'atleta del Moianès Gerard Morales, campió d'Espanya d'ultratrail 2016, amb sis minuts de diferència, mentre que el podi el va completar Diego Arroyo arribant a gairebé 9 minuts del taradellenc.

El Trail Rocacorba va constar de tres recorreguts: l'Express de 21 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu, el Trail de 31 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu, i la Marató per equips de 38 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu. Entre les tres proves es va reunir cap a 1.000 corredors; 481 a l'Express, 300 al Trail, i 213 a la Marató.

La cursa Express també va comptar amb la participació de Miquel Codony, del CET-L'Enclusa, que amb un temps de 2h 19min i 18seg es va acabar en el lloc 51 de la general.