Anna Ramírez acaba segona a la Rioja Bike Race

Dilluns, 18/05/2015

La taradellenca Anna Ramírez va acabar segona de la Rioja Bike Race disputada aquest cap de setmana. Només va ser superada per Clàudia Galícia, que es va imposar a les tres etapes de la prova que va començar divendres i va acabar aquest diumenge després de 200 quilòmetres i 5.369 metres de desnivell positiu.

Tot i que Galícia arribava aparentment com a favorita, els problemes de deshidratació que havia patit el cap de setmana passat li feien tenir les seves reserves i apostar per ser prudent en la prova davant la insistència d'altres ciclistes. Al costat d'ella, fins a 1.100 corredors han disputat aquesta prova que s'està convertint en un clàssic del calendari.

A la tercera i última etapa va destacar la lluita entre Anna Ramirez i Galícia. La taradelelnca la va avançar, però, a la baixada, Galícia va aconseguir avançar-la i arribar a la meta en primera posició. El tercer esglaó del podi va ser per Muriel Bouhet.