Arriba la primera victòria pel CP Taradell

Dissabte, 04/11/2017

El CP Taradell va acabar patint més del compte per sumar la primera victòria de la temporada. Després d'un empat i dues derrotes en les tres primeres jornades de Lliga, dissabte al vespre va sumar la primera victòria a la pista del CHP Sant Feliu per 4 a 5. A la mitja part els taradellencs gaunyaven per 1 a 4 i a cinc segons pel final, i amb el marcador 4 a 5, els locals van disposar d'una falta directe en la qual la bola va anar a la creueta. Els de Pep Rifà van dominar el partit però va faltar encert a pilota parada per no patir al final. I és que els taradellencs van disposar de diferents accions des del punt de penal i de falta directe per sentenciar.

Només havien passat dos minuts quan Dani Rodríguez avançava els taradellencs. En el minut 6 Xevi Soler feia el segon. Els locals retallaven la diferència en el minut 8 mentre que Benito, amb dos gols, deixava el partit molt a favor pel Taradell a la mitja part. Entremig dels gols de Benito, el Taradell va disposar d'un penal i una falta directa aprofitant una targeta blava a un jugador local.

A la mitja part però la situació va canviar. El Sant Feliu va aconseguir acosar-se fins al 3 a 4, amb un gol en el minut 32 i un altra en el 36 des del punt de penal. Marçal donava tranquil·litat al seu equip amb el 3 a 5. Tot i el gol però, el partit no va ser gens tranquil. Els dos conjunts van disposar d'un penal cadascú i Dani Rodríguez no aprofitava una falta directa per fer el sisè. El Sant Feliu ho segui intentant davant un Taradell que va veure que a manca de dos minuts arribava el 4 a 5. Amb cinc jugadors a pista els locals van buscar l'empat. Dani Rodríguez va tornar a desaprofitar una falta i a cinc segons pel final, Xevi Soler veia una targeta blava i veia com els locals disposarien d'una falta per empatar. La bola però, fent justícia al partit dels taradellencs, va anar a la creueta i no va entrar. No hi va haver temps per res més i els de Pep Rifà sumaven una treballada victòria a domicili. A la taula tenen 4 punts i escala unes posicions cap a la zona mitja.