Bona jornada pel CP Taradell

Dilluns, 10/11/2014

Bona jornada pels equips Sèniors del CP Taradell. A primera Nacional el Taradell va vèncer a l'Olot per 3 a 2 i a la Primera Catalana, el Taradell va superar al Mataró per 4 a 3. Només l'equip de Segona Catalana va caure. Ho va fer davant el Bigues i Riells per 6 a 3.

El CP Taradell va patir per sumar la victòria davant l'Olot a la Primera Nacional. Els taradellencs van marcar el gol de la victòria a falta d'un minut i mig pel final. L'Olot es va avançar poc abans del descans i a la represa, i quan més bé jugava el Taradell, va fer el 0 a 2. Els taradellencs, que es van veure afectats per dues blaves, van fer l'1 a 2 a falta de tres minuts pel final amb una falta directa transformada per Masoliver. Un minut més tard, Castellà feia el 2 a 2 i finalment, Benito, donava la volta al marcador amb el 3 a 2.