Contundent victòria del Taradell a Borgonyà

Dissabte, 04/11/2017

La UD Taradell es va retrobar amb la victòria, dissabte a la tarda, al camp del Borgonyà. El conjunt de Gerard Pallarès es va imposar per 0 a 4 al camp dels anglesos i va aconseguir, d'aquesta manera, la primera victòria a domicili de la present temporada. Els blanc-i-blaus van encetar el marcador en el minut 12 amb un gol de Marçal. El mateix jugador, que es va convertir en el gran protagonista del partit, va ser l'autor de l'assistència del segon gol, que acabaria marcant Joan Canó deu minuts després del primer. Amb el 0 a 2 es va arribar al descans després d'una primera part dominada, en el marcador i en el terreny de joc. A la represa va seguir la mateixa tònica i amb els mateixos protagonistes. Així, Marçal aconseguia el 0 a 3 en el 55 i Oller, després d'una assistència del capità Canó tancava la golejada en el minut 72. Amb aquesta victòria el Taradell suma 16 punts i continua a la zona estable de la classificació.