Derrota de la UD Taradell a Roda

Dimecres, 07/02/2018

El Taradell va perdre al camp del Roda de Ter una gran oportunitat de posar-se entre els tres primers classificats. Tot i perdre per 2 a 1 els taradellencs van merèixer almenys l'empat. El partit va començar amb un gol molt matiner dels locals que es van avançar en el marcador quan només s'havien disputat 10 minuts. El gol de l'empat blanc-i-blau va arribar en el minut 25 mitjançant Joan Canó. Només nou minuts després però els locals es tornaven a avançar en el que seria el 2 a 1 definitiu encara que Marçal i Oller van estar apunt de fer el 2 a 2 i que quedava jugar tota una part. I és que el segon temps les ocasions no hi van faltar. Sobretot pel conjunt taradellenc que va enviar una pilota al pal i va disposar d'un parell d'oportunitats clares per almenys empatar.
Amb la derrota, el Taradell és sisè amb 36 punts. Aquest cap de setmana, a causa del Carnaval, hi haurà jornada de descans a totes les competicions.