Derrota de la UD Taradell contra el Torelló

Dilluns, 14/05/2018

El Taradell va caure per la mínima (0-1) davant el Torelló en un partit fluix i mancat d'intensitat. A la primera part molt poques ocasions pels dos conjunts. Pel Taradell només cal destacar una falta llançada per Plade Roma que va tocar el pal i pel Torelló un xut desviat.

La segona part va començar amb una doble ocasió pel Taradell però ni Marçal ni Canó van trobar el camí del gol. En canvi, a la contra i només un minut més tard, el Torelló aconseguia marcar amb un gol de Pradell que acabaria donant la victòria al seu equip. En el minut 60 els visitants es quedaven amb un jugador menys per l'expulsió de Mejías per protestar. Els taradellencs no van aprofitar la superioritat numèrica per empatar. Tot el contrari, va ser el Torelló qui va seguir creant perill a l'àrea de Ges. No va ser fins al darrer quart d'hora quan el Taradell es va llançar a l'atac el pal però va impedir l'empat en una ocasió molt clara de Marc Font.