Derrota del CP Taradell a Alcobendas

Dilluns, 29/01/2018

El CP Taradell va perdre a la pista de l'Alcobendas per 3 a 1 en el primer partit de la segona volta de la Primera Divisío. Els taradellencs va plantar cara al conjunt madrileny que es va avançar en el minut 10 després d'uns primers minuts igualats. La reacció taradellencs no es va fer esperar i el conjunt de Pep Rifà va empatar tres minuts després amb una diana de Xevi Soler. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa els dos conjunts van disposar d'accions per desempatar el matx però va ser novament el conjunt local qui es va posar per davant en el marcador a manca de 8 minuts pel final. A partir d'aquí el Taradell es va llançar a l'atac però no va materialitzar amb gol les jugades que va tenir. I ja a les acaballes del partit, quan quedaven pocs segons pel final, l'Alcobendas sentenciava amb el tercer.