Derrota del CP Taradell a la pista del Tordera

Dissabte, 21/10/2017

El CP Taradell va caure a la pista del Tordera per 7 a 4 en un partit que es va decantar pels locals en els darrers minuts de la primera part. El Tordera es va avançar des del punt de penal en el minut 7. Marc Soler va posar l'igualada dos minuts després, però els locals, amb dos gols consecutius al minut 12 i 13 tornaven a posar el Tordera per davant. A 8 minuts pel final del primer temps va arribar el 4 a 1 i a mig minut pel final del primer temps arribava el cinquè. Amb el 5 a 1 es va arribar al descans, un marcador molt favorable al Tordera que va veure com a l'inici de la segona part feia el sisè. Xevi Soler i Dani Rodríguez però van posar de nou el Taradell dins del partit amb dos gols que deixaven l'electrònic amb un 6 a 3 però la remuntada es va quedar a mitges. A nou minuts pel final el Tordera feia el setè. El Taradell va disposar d'accions per marcar el quart gol però aquest no va arribar fins a manca de 30 segons pel final en una acció de Marc Soler que maquillava el resultat amb el definitiu 7 a 4.