Derrota del CP Taradell a Sentmenat

Dilluns, 06/03/2017

Jornada negativa pel CP Taradell després de perdre per 4 a 1 a la pista del Sentmenat en un partit que es va decidir a la segona part. Després d'una primera part igualada i sense gols, a la represa el Sentmenat va fer el primer gol després d'un penal molt discutit pel conjunt taradellenc. A la següent jugada, el porter taradellenc Albert Dalmau va acabar expulsat per protestar una altra polèmica decisió arbitral i amb un jugador menys van arribar els gols del Sentmenat. El Taradell va aconseguir el fer el 4 a 1, però la diferència era massa àmplia per capgirar el marcador. El Taradell segueix segon amb 41 punts, però amb la victòria del Noia, aquest compta ja amb 47 punts mentre que el tercer classificat, el Tona, l'iguala a la taula.