Derrota del CP Taradell contra el Sant Cugat

Dissabte, 28/10/2017

La primera victòria de la temporada del CP Taradell haurà d'esperar. Aquest dissabte va perdre contra el Sant Cugat, un equip que tot i arribava com a cuer a Taradell va fer evident que és un dels equips candidats a ser a la part alta de la taula. El partit va començar molt igualat i no va ser fins al minut 8 quan Xevi Soler va aconseguir desfer l'empat a 0. El partit es posava molt bé pels homes de Pep Rifà però a la jugada següent arribava l'empat a 1. El partit es posava interessant, en uns minuts bojos. Només un minut més tard de l'empat a 1 i dos després del primer gol del Taradell, els locals van fer el segon. El 2 a 1 el va tornar a fer Xevi Soler. Tot i que els dos equips van disposar d'accions per moure l'electrònic el resultat, a la mitja part, era de 2 a 1. L'ocasió més clara va ser una bola al travesser dels visitants, que just abans d'arribar al descans van veure com und els seus jugadors veia la targeta blava i el permetia al Taradell disposar d'una superioritat numèrica, però no la va poder aprofitar per marcar.

L'inici del segon temps va ser fatídic pels taradellencs. Dues errades en atac van propiciar dos contraaatacs que acabarien amb dos gols de l'exvigatà Pol Claremunt i que capgiraven el resultat. El 2 a 3 va fer molt mal al Taradell que malgrat tot va seguir treballant en atac per buscar l'empat. El 2 a 4, en una acció en la qual la bola va entrar plorant, deixava els locals molt tocats. Més quan quatre minuts després arribava la desena falta taradellenca. El Sant Cugat va fallar i va servir perquè el Taradell reaccionés. La porteria del Sant Cugat es va convertir en un atac blanc-i-blau però el porter vistitant va estar molt encertat mentre que els jugadors taradellencs els hi va faltar molta punteria. El Sant Cugat, amb possessions llargues, deixava passar el temps i va disposar d'una nova falta directa per augmentar el marcador però també la va fallar. En els darrers minuts els taradellencs van buscar la desena falta visitant però tampoc la van aconseguir.