Derrota del CP Taradell davant el Tona

Diumenge, 06/03/2016

El CP Taradell va fer un pas enrere aquest diumenge al vespre en les seves aspiracions al'ascens al caure davant el Tona per 3 a 5 en un duel entre dos equips de la part alta de la taula. El resultat no representa el que es va veure damunt la pista d'El Pujoló. El matx va ser molt igualat i no es va decidir fins a quatre minuts pel final. Els taradellencs es van avançar al minut 4 mitjançant Marc Soler. El Tona va fer l'empat cinc minuts més tard i el Taradell es tornava a posar per davant al quart d'hora de joc amb un altre gol de Soler. Amb aquest resultat i un penal aturat per Dalmau es va arribar al descans. A l'inici de la segona part el Tona va fer l'empat a 2, resultat que va marcar l'electrònic fins al minut 46, quan el Tona marcava el tercer. A partir d'aquí el partit es va trencar. El Taradell es va llançar a l'atac a la recerca del gol de l'empat, però qui va tornar a marcar, per partida doble, va ser el Tona. A pocs segons pel final, Marçal posava el 3 a 5 definitiu.