Derrota del Taradell al camp del Manlleu

Dissabte, 13/01/2018

El Taradell ha acabat la primera volta amb una derrota al camp del Manlleu B per 4 a 2. Els taradellencs guanyaven a la mitja part per 2 a 0 amb dues dianes de Marçal però els locals van cagpirar el resultat a la segona part.

El partit va començar molt bé pels homes de Gerard Pallarés, que seguint el bon estat de forma de les darreres jornades, es van posar per davant en el marcador al minut 23 després d'una jugada col·lectiva. Els taradellencs van seguir dominant i a pocs minuts pel descans va arribar el 0 a 2. Novament Marçal aprofitava una gran jugada individual per marcar. El resultat semblava molt favorable al Taradell a la mitja part, però a la represa els visitants es van veure superats per la gran reacció manlleuenca. L'1 a 2 als tres minuts de la segona part va donar vida a un Manlleu que no va perdonar. L'ofensiva de l'equip de Jaume Serra va fer molt mal a un Taradell que va veure com dos gols amb només dos minuts de diferència deixaven el resultat favorable a uns locals que van sentenciar a les acaballes del matx amb el 4 a 2 definitiu.

Aquest era el partit que tancava la primera volta de la Lliga amb un Taradell, que tot i la derrota a Manlleu, segueix en els llocs capdavanters d'una taula molt igualada. Després de 17 partits segueixen setens amb 30 punts i una de les parts més positives d'aquesta primera volta és la recuperació de l'olfacte golejador del Taradell, mancat de gol en les darreres Lligues. Els blanc-i-blaus han fet 37 gols i només n'han encaixat 23. D'aquests 37 gols, 11 els ha fet Marçal Sala i 9, Joan Canó.