Derrota del Taradell a Alpicat

Dilluns, 02/05/2016

Tot i perdre per 4 a 0, el Taradell va fer mèrits per puntuar a la pista del líder, un Alpicat que va aprofitar dues ocasions per avançar-se per 2 a 0 a la primera part. Els de Pep Rifà, en canvi, van ser l'equip que va disposar de més ocasions, però va errar en tots els llançaments. A la segona part va seguir la mateixa tònica amb un Taradell desencertat davant un Alpicat que amb el tercer gol va deixar fora del partit els visitants. A pocs minuts del final va arribar el 4 a 0 definitiu. Una setmana més el Taradell no va poder comptar amb Masoliver, que segueix lesionat i probablement es perdrà el que queda de temporada. Per la seva banda, el Taradell B també va caure aquest cap de setmana. Ho va fer a casa davant el Mataró per 5 a 6 mentre que el Taradell C va perdre contra el Girona per 6 a 7.