Derrota del Taradell a Sant Feliu de Codines

Dissabte, 28/04/2018

A la UD Taradell se li està fent llarg aquest tram final de temporada. El conjunt de Gerard Pallarès arrossega moltes baixes i divendres al vespre va caure per 5 a 1 en la seva visita a Sant Feliu de Codines. Els blanc-i-blaus es van avançar en el minut 7 mitjançant un gol de Khali, però abans del quart d'hora de joc els locals ja havien empatat. A més a més, el Taradell va haver de substituïr a Carri, lesionat, i en el seu lloc va entrar el juvenil Enric Aguilar que debutava amb el primer equip. Amb l'1 a 1 es va arribar al descans i va ser a la represa quan va arribar la desfeta del Taradell. Només s'havia jugat un minut del segon temps quan el Sant Feliu de Codines va fer el segon gol. En el 62 va arribar el tercer i en el 71, el quart. Amb un Taradell apagat en idees i molt cansat, ja en el descompte va arribar el cinquè gol. Tot i la derrota, la segona consecutiva, els taradellencs segueixen a la part alta de la taula. Concretament són cinquens amb 52 punts.