Derrota del Taradell a Sant Feliu de Codines

Dimecres, 13/04/2016

La UD Taradell no va poder seguir amb la bona dinàmica de resultats i diumenge al migdia va encaixar una golejada al camp del Sant Feliu de Codines que trencava la ratxa de tres victòries consecutives. Els homes de Jordi Freixas es van veure superats clarament per 4 a 0 amb dos gols a cada part. El primer gol va arribar als deu minuts i, tot i que els taradellencs van buscar l'empat, els locals van aconseguir marcar el segon just abans del descans. Aquest gol va deixar molt tocats els blanc-i-blaus que van veure com a l'inici de la segona part arribava la sentència amb dos gols més que van ser impossibles de remuntar. El Taradell, amb moltes baixes, buscarà aquest dijous els tres punts davant el Torelló, en els minuts que queden del partit ajornat fa sis setmanes. El partit, que començarà a 3/4 de 9 del vespre, es reprendrà des del minut 32 amb el resultat de 2 a 0 pel Taradell i amb els dos equips amb deu jugadors sobre el camp.