Derrota del Taradell al camp del Vic en els darrers minuts

Diumenge, 29/11/2015

La UD Taradell va deixar escapar aquest dissabte una nova oportunitat de fer un salt a la classificació davant un rival directe. Va perdre al camp del Vic per 2 a 1 en un partit que va dominar fins que els vigatans van empatar. A partir d'aquí es va tornar a veure un Taradell nerviós, que perdona i ho acaba pagant.

El Taradell ja hagués pogut sentenciar el partit a la primera part, però li va faltar punteria davant un encertat porter local i també el desencert dels blanc-i-blaus. Al minut 35 Pladevall va disposar de l'ocasió més clara del seu equip però al descans el marcador no s'havia mogut. A la segona part, i quan només s'havien jugat quatre minuts, bona recuperació al mig del camp del Taradell, la pilota arriba a peus de Nil Espuña, que cedeix a l'àrea petita, perquè Pladevall fes pujar el 0 a 1 en el marcador. Amb aquest resultat el Taradell va disposar d'un parell d'accions més d'atac per sentenciar però va perdonar i, com acaba passant, ho va pagar car. Al minut 55, una pèrdua al mig del camp -amb possible falta de l'atacant-, va permetre als vigatans marcar, des de fora l'àrea, l'1 a 1. A partir d'aquí el partit es va trencar. El Taradell buscava novament el gol que l'avancés en el marcador, però deixava espais a darrere que els vigatans aprofitaven per crear perill. El Taradell semblava que controlava el mig del camp però els locals creaven perill al contraatac. El gol podia decaure en qualsevol de les dues bandes i finalment va arribar pel Vic B, al minut 83, que va enfonsar un Taradell que no aixeca cap.