Derrota del Taradell, amb nou jugadors i un gol al darrer minut, a Llerona

Diumenge, 06/05/2018

El Taradell no va poder trencar la ratxa negativa davant el Llerona amb qui va acabar perdent per 2 a 1. Gerard Pallarès arrossega en aquesta recta final moltes baixes i l'equip ho nota. A més a més, el conjunt taradellenc no només va perdre tres punts sinó que també va caure lesionat Plade Puigdesens i va acabar amb nou jugadors per les expulsions de Pau i Tala que seran baixa pel proper partit.

Tot i que els blanc-i-blaus van començar dominant, el Taradell no va saber aprofitar les ocasions i a la mitja hora de joc els locals es van avançar en una de les primers aproximacions de perill a la porteria visitant. Abans del descans però, Marc Font firmava l'empat pel Taradell, deixant l'1 a 1 a la mitja part. A la represa el partit es va animar i qualsevol dels dos conjunts hagués pogut marcar. El Taradell però va veure com en el minut 79 Pau Sanmartín era expulsat per vermella directa i dos minuts més tard, Tala veia la segona groga i deixava el seu equip amb nou jugadors. Amb inferioritat numèrica el Taradell va patir però va saber aguantar el resultat fins al darrer minut quan un insistent Llerona va aconseguir el gol de la victòria.

Després de tres derrotes seguides, el Taradell es manté cinquè amb 52 punts.