Derrota del Taradell contra l'OAR Vic

Dissabte, 15/10/2016

El Taradell no va poder recuperar el primer lloc de Tercera després de caure per 0 a 1 dissabte a la tarda. S'enfrontaven primer i segon classificat. L'OAR Vic arribava invicte a Taradell i ho seguirà sent una setmana més després de sumar els tres punts gràcies a un gol en pròpia porteria de Talavera. El central taradellenc va veure com en el minut 71, una centrada del conjunt vigatà li tocava els peus i s'acabava introduint la pilota al fons de la porteria.El partit va ser igualat si bé les millors ocasions de perill van ser pels vigatans. El Taradell s'hauria pogut avançar a la primera part amb una jugada entre Canó i Chica mentre que l'OAR Vic va disposar de diferents contraatacs per avançar-se. A la segona part va continuar la mateixa tònica. Màxima igualtat i cap dominador. A poc a poc, però, l'OAR va començar a controlar el partit i en una jugada per banda va arribar el gol en pròpia porteria. El Taradell va buscar l'empat, va insistir en diferents ocasions, però li costava trobar la rematada final. En els darrers minuts els locals van posar una marxa més, però tampoc van trobar el camí del gol mentre l'OAR volia rematar la feina i fins i tot va reclamar un gol fantasma. Al final, primera derrota del Taradell a casa i segona de la temporada.