Derrota del Taradell davant el Joanenc i diumenge juga a Pradenc

Divendres, 13/04/2018

El Taradell no va poder donar la sorpresa i va caure al camp del Joanenc per 2 a 0 en un partit que va jugar més de 60 minuts amb inferioritat numèrica per l'expulsió de dos jugadors. El partit, disputat dijous al vespre, corresponia a l'ajornat de la jornada 26. El partit va ser igualat i amb poques ocasions fins a la mitja hora de joc quan, en el minut 33 Joan Canó va veure la targeta vermella directa per una entrada. Només quatre minuts més tard, Honda també era expulsat i deixava el Taradell amb 9 jugadors quan només s'havien disputat 37 minuts. A la segona part aquesta inferioritat es va notar, sobretot en l'estat físic dels taradellencs i va ser quan els locals van aprofitar per fer els dos gols. El primer va arribar als pocs minuts de la represa. Els taradellencs van aguantar fins al quart d'hora de joc quan va arribar el segon i la sentència definitiva.

Per altra banda, aquest diumenge a les 5 de la tarda el Taradell jugarà al camp del Pradenc, un dels cuers de la Lliga i practicament nou equip de Quarta Catalana. Per aquest partit el tècnic blanc-i-blau Gerard Pallarès no podrà comptar amb Canó i Honda, expulsat dijous però recupera a Marçal que davant el Joanenc va complir un partit de sanció. A la classificació el Taradell és cinquè amb 49 punts.