Derrota 'in extremis' del CP Taradell contra el Capellades

Diumenge, 26/03/2017

El CP Taradell no va poder arrodonir la victòria de la setmana passada contra el líder i aquest dissabte a la tarda va perdre per 2 a 3 davant el Capellades amb un gol que va donar els tres punts al conjunt rival que va arribar a 20 segons pel final. El Taradell va dominar i va posar el joc i les oportunitats, però el rival va estar més encertat. A la primera part el resultat era d'1 a 0 pels locals amb un gol de Marc Nuri. A l'inici de la represa, el Capellades va empatar i, després d'un pal, el Taradell es tornava a posar per davant amb un llançament de Marc Soler. Els de Pep Rifà van disposar d'ocasions per sentenciar, però van perdonar davant un rival que va marcar, primer a 4 minuts pel final i després en el darrer minut. Amb aquest resultat, els taradellencs segueixen segons però amb els mateixos 47 punts que el Tona que és tercer, mentre que el Noia, el líder, suma un avantatge de 4 punts respecte els seus perseguidors.