Derrota per la mínima del Taradell al camp del Torelló

Diumenge, 04/10/2015

El Taradell no va poder mantenir la línia de victòries aconseguida la setmana passada i, aquest dissabte, en el segon partit consecutiu a domicili, va perdre al camp del Torelló per 1 a 0. L'únic gol va arribar als dos minuts de la represa en una bona combinació dels locals. La primera part va ser molt igualada i amb un Taradell accidentat. I és que si el conjunt de Jordi Freixas ja presentava moltes baixes per lesió per aquest compromís, als set minuts es va lesionar Nadir, el darrer fitxatge blanc-i-blau, mentre que Toni Donaire també es va haver de retirar abans per molèsties en un genoll després d'una entrada. A part de les lesions, el Taradell va ser l'únic equip que va disposar d'alguna acció, si bé sense gaire perill. A la represa, i després del gol, els taradellencs van buscar l'empat, però ho van fer amb precipitació i amb manca d'encert. Només Talavera, amb jugades de pilota parada, va crear cert perill a l'àrea d'un Torelló segur i que va aconseguir mantenir l'avantatge en el marcador fins al final. Un resulat que els permet empatar a 4 punts amb un Taradell que es situa a la part baixa després de la combinació de resultats de la jornada.