Doble podi pels pilots taradellencs als Campionats de Catalunya de bicitrial

Diumenge, 17/05/2015

El taradellenc Guillem Oliver es va proclamar campió de Catalunya de bicitrial en categoria d'Open Blau després de la prova que aquest diumenge al matí es va disputar a Sant Julià de Vilatorta. La prova, que es va desenvolupar entre la zona esportiva del municipi i el Mas Albareda, va comptar amb 140 participants. A banda del podi d'Oliver, també cal destacar la tercera posició de Jordi Povedano en la categoria de principiant, empatant a 11 punts amb el segon classificat, que va ocupar una posició més per temps. En aquesta categoria Jordi Tulleuda va acabar novè. Entre la resta de resultats dels pilots taradellencs van ser la cinquena posició de Marc Codina en benjamí on Guillem Tulleuda va ser quinzè. Es tracta de la prova més important de l'any dins el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme.