El Barça guanya el TAR 2016

Diumenge, 10/04/2016

Sense sorpreses a la final de la primera edició del Tar International Tournament de futbol aleví disputat al llarg del cap de setmana a les instal·lacions de la UD Taradell. El FC Barcelona Escola es va proclamar campió després de derrotar a la final a la UE Llagostera per 5 a 1. El tercer classificat va ser la CF Blanca Subur, que va guanyar en el partit pel tercer i quart lloc per 1 a 0 a la UE Olot. A les semifinals, els blaugranes es van imposar per 3 a 0 al Blanca Subur, mentre que el Llagostera va superar l'Olot per 2 a 1. Pel que fa a l'equip menys golejat, el guardó va ser per als dos porters del FC Barcelona Escola, Alex Burgui i Artur Marichalar, mentre que el màxim golejador va ser per Arnau Font de la UD Taradell, amb set gols. El torneig va reunir un total de 16 equips.