El CP Taradell, a un pas de l'ascens a la Primera Divisió Estatal després de superar el Congrés

Dissabte, 20/05/2017

El CP Taradell està a un pas de tornar a fer història. Quan només falta una jornada per acabar la Lliga depèn d'ell mateix per aconseguir l'ascens a la Primera Nacional. Jornada rodona pel conjunt de Pep Rifà ja que no només va aconseguir la victòria davant el Congrés a la seva pista sinó que també va recuperar el primer lloc a la taula després de l'ensopegada del Noia, que va empatar a 1 a la pista del Sant Just.Després de l'empat de la setmana passada contra el Tona, el Taradell se li havia complicat molt l'ascens. Aquest dissabte, a  més, visitava la pista del Congrés, que a casa no havia perdut cap partit. El resultat final va ser de 2 a 3 en un final d'infart i amb ocasions pels dos conjunts, però sobretot pels locals que van desaprofitar dues faltes directes i una superioritat numèrica. Els locals es van avançar en el minut 2 de partit però el Taradell empatava només cinc minuts més tard. A manca de dos minuts pel final els de Rifà capgiraven el partit amb l'1 a 2. Als pocs minuts de la rerpesa, una falta directa pel Congrés posava de nou l'empat a 2 en el marcador. Un gol que va marcar l'extaradellenc Oriol Morell. El gol de la victòria blanc-i-blava no va arribar fins a manca de quatre minuts pel final en una jugada que va transformar amb gol Albert Benito. A partir d'aquí, però, nervis i moltes ocasions. Morell va fallar una falta directa a la jugada següent que hagués pogut posar l'empat en el marcador. Poc després, Marc Soler veia la targeta blava i era expulsat. Amb superioritat numèrica el Congrés va fallar una nova falta directa mentre que en el Taradell també hagués pogut sentenciar amb una falta directa però la bola no va entrar més. Un resultat suficient que serveix el Taradell per sumar tres punts més i posar-se al capdvant de la classificació amb 61 punts, els mateixos que el Noia amb qui el Taradell té el gol avarage a favor.  La setmana vinent el Taradell  rebrà el cuer, el Masquefa.