El CP Taradell acomiada temporada, jugadors i categoria amb una victòria davant l'Espanyol

Diumenge, 05/05/2024

El Taradell va posar punt final a la temporada amb una victòria davant l'Espanyol per 3 a 2. El gol de la victòria va arribar a 18 segons pel final.

Després d'un inici igualat, l'Espanyol va ser el primer en marcar, però Arnau Font va poder empatar al quart d'hora de joc. Amb aquest resultat es va arribar al final del primer temps. Just començar el segon, però, va arribar un nou gol de l'Espanyol. El Taradell, entrenat en aquests dos darrers partits de la temporada per Joan Doncel 'Xino' va buscar el gol de l'empat i el va trobar a 8 minuts pel final. Amb l'empat, els dos equips van disposar d'accions per trencar les taules i finalment el va trobar el Taradell mitjançant Tino Molera en el darrer sospir.

CP Taradell últi partit ok Plata (2)

Amb aquesta victòria el Taradell ha acabat en quarta posició amb 36 punts. Després de 22 jornades, els blanc-i-blaus n'han guanyat 11, n'han empatat 3 i perdut 8. Han fet 71 gols i n'han encaixat 82. Víctor Crespo ha estat el màxim golejador de l'equip amb 20 gols seguit per Albert Benito amb 14 i Sergi Pla amb 12.

El partit va servir no només per acomiadar temporada sinó també categoria i jugadors en un futur blanc-i-blau encara per decidir i a l'espera del què pugui passar en les properes setmanes.

Fotos i/o vídeos relacionats

CP Taradell últi partit ok Plata (1)CP Taradell últi partit ok Plata (10)CP Taradell últi partit ok Plata (11)CP Taradell últi partit ok Plata (12)CP Taradell últi partit ok Plata (13)CP Taradell últi partit ok Plata (14)CP Taradell últi partit ok Plata (15)CP Taradell últi partit ok Plata (16)CP Taradell últi partit ok Plata (17)CP Taradell últi partit ok Plata (2)CP Taradell últi partit ok Plata (3)CP Taradell últi partit ok Plata (4)CP Taradell últi partit ok Plata (5)CP Taradell últi partit ok Plata (6)CP Taradell últi partit ok Plata (7)CP Taradell últi partit ok Plata (8)CP Taradell últi partit ok Plata (9)