El CP Taradell empata a 1 a la pista del Girona

Dimarts, 02/12/2014

El CP Taradell va sumar un punt de la pista del Girona, segon classificat, després d'empatar a 1 en un partit amb poques ocasions i amb dos equips molt conservadors, conscients sobretot de la importància de no perdre. I és que s'enfrontaven segon i quart classificat i cap dels dos equips va voler arriscar. La primera part es va acabar amb empat sense gols. Els taradellencs es van avançar al minut 15 de la segona part amb un gol de Marçal però poc més tard el Girona hi va posar l'1 a 1 en el marcador, que ja no es va moure. L'empat deixa el conjunt de Climent Padrós a la quarta posició a sis punts del líder. El 9 NOU

Per la seva banda, important victòria del conjunt que milita a la Primera Catalana davant el GEiEG per 2 a 4 mentre que l'equip de Segona Catalana va perdre a casa per 4 a 5 davant el Narvacles.