El CP Taradell empata a la pista del Tona

Dilluns, 19/12/2016

El derbi osonenc de la Primera Nacional Catalana entre el Tona i el Taradell disputat dissabte a la tarda va acabar amb taules. El 2 a 2 que hi havia a l'electrònic al final del partit reflectia els 50 minuts disputats al pavelló de Tona, en un partit molt igualat, però amb una part per a cada conjunt. El Taradell va ser millor al primer temps i es va avançar amb un gol de Marc Soler al minut 6. Els blanc-i-blaus haguessin pogut ampliar el marcador al minut 13 però Marçal va enviar la bola al pal. A la segona part el Tona va sortir millor i als tres minuts va empatar mitjançant un llançament exterior d'Arnau Pradell. El Tona va fer el segon al 34, amb un llançament, també de lluny, que va sorprendre a tothom, fins i tot el porter Dalmau, que, tapat, no va veure la trajectòria de la bola. El Taradell va poder reaccionar quan pitjor ho estava passant amb un altra llançament llunyà de Xevi Soler. En els últims onze minuts el marcador no es va moure. EL 9 NOU