El CP Taradell empata en el darrer minut

Dilluns, 26/02/2018

Faltaven 54 segons per acabar el partit i el CP Taradell perdia contra el Sant Feliu per 2 a 3. Els visitants van fer la desena falta i Dani Rodríguez, que feia pocs minuts n'havia fallat una altra, va agafar la responsabilitat. No va fallar i feia l'empat a 3, resultat definitiu del partit disputat dissabte al pavelló d'El Pujoló. Els taradellencs no van començar bé un partit en el qual el Sant Feliu es va avançar en el marcador en els primers minuts. A més, va disposar d'una falta directa que va fallar i va fer un pal. Entremig el Taradell va poder empatar amb un gol de Dani Rodríguez. A la segona part, el partit es va tornar a complicar pels de Pep Rifà encaixant dos gols consecutius. Tot i que ho va intentar, no va ser fins en el minut 48 quan Xevi Soler va fer el 2 a 3 que tornava a posar el Taradell dins del partit. I així va ser quan en el darrer minut Dani Rodríguez marcava el gol de l'empat que permet als taradellencs sumar un punt molt valuós.