El CP Taradell es fa fort a casa i suma una nova victòria

Diumenge, 11/03/2018

Partit molt emocionant entre el CP Taradell i l'Alpicat Lleida que va acabar amb victòria local per 6 a 3. Els taradellencs van anar sempre a davant en el marcador però, tot i tenir el partit controlat, no van acabar de sentenciar fins al final.

El partit va començar amb ocasions pels dos conjunts i amb bon encert dels dos porters, sobretot del taradellenc Albert Dalmau que un cop més va brillar a la porteria blanc-i-blava. Dalmau va aturar un penal en el minut 8 però després de diversos rebots, l'Alpicat es posava per davant. La rèplica del Taradell no va tardar en arribar amb un llançament exterior molt potent de Marc Soler. Benito posava per davant el Taradell en el minut 17 i tot iq ue abans del descans hi van haver diverses ocasions, el resultat no es va moure. A la represa, l'Alpicat Lleida va disposar d'un nou penal però una vegada més Dalmau el va aturar. El partit estava molt viu, amb ocasions a una i altre porteria i quan més malament ho estava passant el Taradell, Xevi Soler va fer el tercer. Només un minut més tard, el Taradell disposava d'una falta directa després d'una blava a Serret. Dani Rodríguez no va fallar i posava el 4 a 1 en el 33. Tres minuts més tard, l'Alpicat retallava la diferència en el marcador fent el 4 a 2. Un minut més tard, el Taradell disposava d'un penal fet a Marc Soler, però Dani Rodríguez no aprofitava la pena màxima per marcar. Ell mateix però va ser l'autor del cinquè gol local. Novament l'Alpicat retallava la diferència amb el 5 a 3 i deixava el partit obert per disputar els últims deu minuts. El Taradell va saber controlar el joc, aguantar el resultat i esperar amb paciència la seva oportunitat per sentenciar. Aquesta va arribar en el darrer minut amb un altre gol de Dani Rodríguez que tancava l'electrònic amb el 6 a 3 definitiu.

Amb aquesta victòria el Taradell es situa cinquè amb 30 punts a només 1 del quart.