El CP Taradell es posa líder de la Primera Nacional

Diumenge, 16/10/2016

Jornada rodona per al conjunt de Pep Rifà. El CP Taradell de Primera Nacional va golejar el Riudebitlles per 0 a 6, divendres al vespre, i després de tres victòries consecutives més l'empat que va sumar a la primera jornada es converteix en el nou líder del grup amb 10 punts, els mateixos que l'Olot, que és segon.Davant el Riudebitlles, un equip que només ha sumat dos punts després de quatre jornades, el Taradell va ser molt superior, tant en atac com en defensa, impedint les accions de perill dels locals. Marçal Casadevall va posar per davant el seu equip amb dos gols. Abans del descans Xevi Soler va fer el tercer. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa va seguir la mateixa tònica i amb un Taradell que va seguir aprofitant les seves accions per continuar marcant, mentre que en defensa no arriscava. Albert Benito va fer el quart mentre que la golejada la van tancar Xevi Soler i Edu Genís. El conjunt taradellenc tenia la baixa de Miquel Masoliver.