El CP Taradell es retroba amb la victòria

Dilluns, 27/11/2017

Nova victòria del CP Taradell a casa. Dissabte a la tarda va superar el Rivas Las Lagunas per 2 a 1 amb gols de Marc Soler i Dani Rodríguez. Amb aquesta victòria el CP Taradell puja fins a la sisena posició amb 10 punts una jornada abans de visitar el Manlleu en el derbi osonenc de la categoria. Davant el Rivas Las Lagunas el Taradell no va aconseguir inaugurar el marcador fins a la segona part després d'un primer temps en el qual els porters van evitar els gols. L'1 a 0 va arribar en el minut 32 després d'una jugada que va finalitzar Marc Soler. Poc després però els visitants feien l'empat. No va ser fins al tram final de partit quan Dani Rodríguez firmava el 2 a 1 definitiu. Els visitants van buscar l'empat però va ser el Taradell qui a falta de pocs segons va disposar d'una falta directa que van errar. El resultat però va seguir sent positiu per un Taradell que suma tres victòries i un empat.