El CP Taradell goleja l'Alpicat

Dissabte, 15/12/2018

El CP Taradell continua en dinàmica ascendent i aquest dissabte al vespre va superar a l'Alpicat per 4 a 1 en un gran partit dels de Pep Rifà que no van donar opció al rival. D'aquesta manera aconsegueixen la segona victòria consecutiva i encadenen cinc partits sense perdre amb un balanç de tres victòries i dos empats. Davant l'Alpicat els taradellencs es van trobar molt còmodes a la seva pista i amb un joc ràpid i amb paciència van aconseguir obrir el marcador en el minut 19 després d'una gran jugada personal de Marc Soler que gairebé sense angle va aconseguir batre el porter lleidetà. Als quatre minuts de la represa era Edu Genís qui posava l'stick després d'una aturada del porter de l'Alpicat i feia el 2 a 0. Després d'un llançament al pal de Dani Rodríguez, Marçal Casadevall també aprofitava un rebot per marcar amb una bola que va entrar plorant. El partit continuava molt intens i sense aturades i amb un Taradell que tenia el partit controlat, a la pista i a l'electrònic. Amb els dos equips amb nou faltes es va arribar al darrer minut. El Taradell encara va tenir temps per fer el 4 a 0 amb un altra rebot que va aprofitar Marc Soler amb un potent xut i en el darrer segon, i amb un llançament des del mig del camp, l'Alpicat feia el 4 a 1 definitiu. A la classificació els taradellencs pugen fins al quart lloc amb 15 punts.