El CP Taradell guanya el Noia i es posa a un punt del líder

Dilluns, 20/03/2017

Pas important del CP Taradell davant el líder, el Noia Freixenet, per 2 a 3, que permet als blanc-i-blaus acostar-se a només un punt del primer classificat, que precisament és el conjunt del Noia. El partit, disputat diumenge al vespre, va ser molt igualat i els taradellencs van haver de treballar molt per sumar els tres punts. A la primera part no hi va haver gols, però el Noia va enviar dues pilotes al pal. A la represa, dos gols dels germans Marc i Xevi Soler van posar el Taradell per davant amb el 0 a 2. El Noia va retallar la diferència aprofitant una superioritat numèrica i Dalmau va aturar una falta directa. Novament Xevi Soler va marcar pels visitants. El Noia va fer el 2 a 4 definitiu a falta de sis minuts per un final emocionant. A la classificació, el Taradell suma 47 punts mentre que el Noia segueix amb 48.