El CP Taradell guanya un fort Palafrugell

Diumenge, 10/03/2019

El CP Taradell es va refer de la derrota contra el Manlleu superant, dissabte a la tarda, el Palafrugell per 3 a 2. El conjunt empordanès, que havia eliminat els blanc-i-blaus a la Copa de la Princesa, són a més un rival directe a la classificació. En el partit d'aquest cap de setmana, els visitants es van avançar amb un gol quan només s'havia jugat un minut. El Taradell va reaccionar però no van trobar el camí del gol. En canvi, el Palafrugell va poder fer el 0 a  2. Els taradellencs no es van rendir i van entrar dins del partit gràcies a un gol de Marc Soler a pocs segons pel descans. L'1 a 2 va donar confiança al conjunt de Pep Rifà que a la segona part van donar la volta al marcador. Abans, però, Marçal Casadevall va fallar una falta directa i el Palafrugell feia l'1 a 3. El partit es complicava per un Taradell que veia com Tino Molera veia la blava i els visitants disposaven d'una falta directa per fer l'1 a 4. El gol visitant no va arribar i a partir d'aquí va arribar la reacció local amb uns sis últims minuts bojos. Marçal Casadevall posava el 2 a 3 a l'electrònic en el minut 44. Dos minuts després, Albert Benito posava l'empat a 3 i, pocs segons després, novament Benito feia el gol que donava la victòria i tres punts molt importants per un Taradell que és segon amb 32 punts, els mateixos que el Manlleu, que és tercer, i a només dos punts del líder, un Mataró que encadena tres derrotes consecutives.