El CP Taradell perd a Manlleu en un derbi igualat

Diumenge, 03/12/2017

El CP Taradell va plantar cara al Manlleu en derbi disputat dissabte al vespre. Els de Pep Rifà van disputar un partit molt seriós però la balança es va decantar pels locals, més encertats, i que van aprofitar la única falta directa que es va llançar en els 50 minuts de partit per emportar-se la victòria. El resultat final va ser de 4 a 2. Després d'un inici igualat, el Manlleu es va avançar en el minut 17. Just començar el segon temps va arribar el segon gol que posava les coses molt difícils a un Taradell que malgrat el resultat va saber reaccionar. Marc Soler, amb un potentíssim llançament des del mig del camp, va fer el 2 a 1 i Dani Rodríguez, de jugada, el 2 a 2. El Taradell però no va acabar de sentenciar el partit, en els millors moments del partit, i va ser el Manlleu qui, aprofitant la desena falta dels visitants, va marcar el 3 a 2. En els últims minuts els dos conjunts van buscar el gol i ja en el darrer, i amb un Taradell amb cinc jugadors a pista i sense porter, va arribar el 4 a 2 definitiu.

Aquest dimecres el Taradell rep el líder, el Calafell, a 2/4 d'1 del migdia.